marți, 8 ianuarie 2013

Catei pentru adoptie


Suntem sase catelusi nascuti pe data de 17 octombrie 2012. Din pacate ne-am nascut intr-un sat de vacanta, si pe timpul iernii locul este pustiu, nefiind nimeni care sa ne hraneasca si sa ne ingrijeasca. Mama noastra nu are un stapan propriu-zis, locuind insa in curtea unui vecin, care ne-a primit si pe noi, insa nu vom putea ramane pentru totdeauna acolo. In plus, iarna este grea si noptile sunt atat de reci, brrr!
Ne-ar place sa ne gasim un stapan care sa ne iubeasca si sa aiba grija de noi, insa majoritatea oamenilor nu ne doresc fiindca nu suntem de rasa. Dar ce vina avem noi? Nu suntem si noi un suflet mic, curat, nevinovat si dependent de iubire ca si cateii de rasa? De ce lumea aceasta e atat de cruda si plina de prejudecati si nu ne doreste?
Daca aveti posibilitatea si un suflet mare pentru a ne da o sansa, veti vedea ca suntem niste animale la fel de capabile de iubire precum cateii de rasa! Doar dati-ne posibilitatea de a o va arata!

Locuim in apropiere de Cluj-Napoca si cei care se ocupa de noi ne asigura transportul, insa nu pentru distante foarte mari. Numarul de telefon la care puteti suna pentru a afla mai multe informatii sau chiar pentru adoptie este 0740068004.