joi, 26 iunie 2014

Motoras, motanel de 2 luni pentru adoptie urgenta

Motoras este un motanel salvat din motorul unei masini, de aici si numele. Ii cautam adoptie urgenta intr.-o casa cu iubire de pisici, unde sa fie in siguranta, iubit si ingrijit toata viata lui. Cuminte, torcacios, jucaus, invatat la litiera si deparazitat extern.
Bucuresti
Contact: 0744 44 06 04 sau georgianaflorescu98@gmail.com






Pisoiasii nazdravani Lolek şi Bolek

Lolek si Bolek sunt doi pisoiasi cu varsta de aproximativ 4-5 saptamani, foarte dragalasi si din ce in ce mai jucausi si nazdravani, sunt prieteni cu toata lumea, inclusiv cu catelusa familiei. Ei au fost salvati de pe strada, va rugam sa ne ajutati sa le oferim o casuta iubitoare.
Multumim mult! 
Cluj-Napoca, 0740136831



Pui de pisica de dat spre adoptie

Doresc sa ofer spre adoptie un pisoi de aproximativ 3 luni, mascul, de culoare neagra, cu blana lunga, jucaus si sociabil cu alte pisici (straine). Este invatat la litiera si nu este pretentios la mancare. 
Orasele in care il pot darui sunt Bucuresti si Brasov. Telefon de contact: 0732.417.127




marți, 24 iunie 2014

Pisicute spre adoptie

Ofer spre adoptie 5 pisicute jucause (femele) in varsta de 1 luna si jumatate. Trei dintre ele sunt albe, iar doua tarcate.
Sunt din Bucuresti, ma puteti contacta : 0730610975, Patricia.



ofer spre adoptie hamster pitic

ofer spre adoptie hamster pitic : 1 in varsta de 2 luni,iar 4 in varsta de 3 saptamani,
localitatea iasi

contact: elenaa_kiss_u2000@yahoo.com

Povestea lui Kitty

Kitty este o pisicuta mica, naiva pana de curand se credea invizibila si nu stia nimic despre lumea inconjuratoare pe care abia a inceput sa o descopere. Erau oameni mari, copii,  pisici, caini care treceau nepasatori pe langa ea si s-a gandit ca are o putere magica: este invizibila si statea toata ziua linistita la soare privind curioasa lumea inconjuratoare. Pana intr-o duminica dimineata cand 2 caini au zarit-o si au sarit pe ea muscand-o cu ferocitate. Iesisem la geam sa privesc soarele si uitandu-ma in jos am vazut cum unul din caini fugea cu pisicuta in gura, am strigat la el si cu greu i-a dat drumul. Nu eram sigura ca mai traia pentru ca nu misca si nu scotea nici un sunet dar totusi cand s-a dus iubitul la ea a vazut ca inca mai  respira. A adus-o in casa si am vazut ca nu avea rani vizibile , era plina de saliva iar pe fata ei era intiparita groaza. Am mangaiat-o usor pe cap si a inceput sa toarca dar nu era un sunet normal asa cum face o pisica fericita ci era  in stare de soc. Probabil a tors si cand era in coltii cainilor pentru atat stie sa faca, mama ei o abandonase si nu o invatase sa se descurce in caz de pericol.Cand m-am uitat in ochii ei am inteles ca trebuie sa o salvez si sa-i gasesc o familie care sa o iubeasca pentru ceea ce este : o pisica iubitoare, linistita si nu in ultimul rand o supravietuitoare.
Daca te-a induiosat povestea ei si doresti sa-i oferi un final fericit care-i  va schimba viata pentru totdeauna trimite-mi un email la florentina.baba@gmail.com  sau daca vrei sa ma ajuti sa-i gasesc un camin distribuie te rog acest mesaj. Sunt din iasi, Nr de tel 0745563196










Oferta adoptie doi puiuti de pisica

Ofer spre adoptie doi puisori negri de pisica, baiat si fetita, in varsta de o luna si 3 saptamani.
 Sunt foarte jucausi, iubitori,mananca si merg singuri la litiera. 
Noi nu putem sa-i tinem si speram sa gasim un suflet mare care sa aiba grija de ei.
 Am prefera sa-i dam impreuna dar daca nu se poate, ii oferim si separat.
Suntem din Bucuresti dar ne putem deplasa si in orasele/localitatile apropiate pentru a-i aduce
Tel 0722221852






KOPILA are nevoie de o casuta

Au fost 4 fratiori ,2 fetite si 2 baieti ,2 au fost adoptati si o fetita a murit deja fiind f . bolnavioara atunci cand au fost gasiti.
KOPILA are acum 7 luni, am asteptat pana a facut varsta pentru a fi sterilizata si deci am sterilizat-o pentru a fi corespunzatoare adoptiei .
Este tigrata cu mult alb, cu 2 ochisori frumosi maronii si amprente maro pe toate cele 5 gherute.
Este foarte blinda, cuminte si extrem de afectuoasa, merge atit la apartament cat si la curte
Ii va fi asigurat transportul si in celelalte judete vecine.
tel. 0730313019 - PRAHOVA 
Pozele sunt de la varsta cea mai mica pina in prezent




Aschiuta, motanel calm si dulce pentru adoptie

Pe Aschiuta l-am gasit pe strada, langa blocul in care locuiesc, o aschie de pisoi slabut, mic, de abia putea sa-si tina ochisorii deschisi.
L-am dus la cabinet, unde a fost deparazitat si consultat. Am observat ca are o problema la un ochisor, asa ca s-a inceput rapid tratamentul.
Intre timp Aschiuta a crescut si ne-a uimit pe toti cu dorinta lui de viata si pofta sa de mancare. Doctorul spune ca n-a mai vazut pisoi de varsta lui asa de mancacios si gras.
Acum are 3 luni, dar se va face un motan mare si superb, cu o personalitate calda, un jucaus si un afectuos.
Ii cautam un camin unde sa fie foarte iubit si ingrijit toata viata lui. Ochisorul s-a vindecat aproape complet, insa are nevoie de observatie si vizite la veterinar pentru verificare din cand in cand. Stiti cum se spune : cel mai bun terapeut are blanita si 4 labute. Cine isi doreste asa un doctoras precum Aschiuta ?
Bucuresti
Contact : 0744440604 ; georgianaflorescu98@gmail.com







motan alb castrat, vaccinat, curat, sociabil, prietenos caut stapan

Sunt un motan alb invarsta de 3 ani Am fost sterilizat si deparazitat. M-am nascut la Constanta si am fost adus de 2 fetite in Craiova in anul 2011. Fetitele au plecat in strainatate si o familie cu suflet m-a primit. Stapanul a avut grija de mine. Dar a aparut un copil in familia adoptiva, iar stapana a hotarat ca trebuie sa plec. Stapanul nu are unde sa ma tina. Stau inchis intr-o camera, intrucat acolo se mai afla un motan. Vreau sa gasesc un stapan care sa aiba grija de mine si caruia sa ii pot oferi afectiunea mea.

Marian

Craiova

Tel. 0722935404




marți, 17 iunie 2014

Pisoiasi iubareti spre adoptie

Ofer pisoi spre adoptie. Au fost abandonati intr-o curte, sunt foarte jucausi si au in jur de 2 luni. Sunt deparazitate, curate si sanatoase. Au nevoie de o familie si un camin plin de iubire.

0734711816


pisicuta iubareata (adoptii pisici)

Ofer spre adoptie pisicuta in varsta de o luna si jum., tigrata, foarte iubareata, obijnuita la litiera. Deparazitata intren si extern. Se ofera spre adoptie doar iubitorilor de animale!
Bucuresti

Contact: 0769773997





PIXIE (Timisoara) - motanel pui de 3,5 luni, jucaus si afectuos isi cauta stapani!

De adoptat din Timisoara: motanelul pui PIXIE, 3,5 luni (nascut la inceputul lunii martie), gasit abandonat. Gri tigrat inchis, foarte jucaus si afectuos.  Il dam cu contract de adoptie unor stapani responsabili si iubitori.
CONTACT pentru adoptie: Anca (0772-202-932), D-na Mihaela (0772-204-955, 0356-459-637)







Frodo…Mister Frodo, in cautarea Fratiei Inelului

Am urechiuse mari, ochisori sclipitori, sunt temerar si aventurier. De aceea tanti asta care m-a gasit pe strada m-a botezat Frodo. Am 2 luni si ceva si sunt baietel jucaus si cu personalitate. Sunt gata sa pornesc in aventura vietii mele: in cautarea Stapanilor Inelului, adica a familei mele adoptive, pe care sa o iubesc si care sa ma ingrijeasca pentru totdeauna. Cu labuta pe inima declar : sunt in perfecta stare de functionare, nu am purici sau alte ganganii, fiind deparazitat extern si intern ; stiu sa fac la litiera si sa pap tot. Cu restul, ne descurcam noi ; doar dati-mi un soricel, o mingiuta sau, si mai bine, un snurulet, si sa vedeti ce ne distram.
Bucuresti
Contact : 0744440604 ; georgianaflorescu98@gmail.com








Donez urgent doi puiuti de pisica foarte jucausi, unul negru si unul gri, in varsta de 1 luna. Sunt din Cluj-Napoca.

contact: larisawtf@yahoo.it