miercuri, 29 iulie 2015

Pisoi din Ramnicu Valcea

Cine-i vrea?
4 pisoiași din Râmnicu Vâlcea deparazitati extern intern nu deoarece uneori sunt alăptați .
Au aproximativ 2 luni si jumătate 3 băieți si o fata ce pot fi luați separat sau împreuna fac la strat si nu sunt pretențioși cu mâncarea ,prietenoși si drăgălași. Asteapta niște stapâni buni!.
Nr de tel.: 0740762493 sau 0350414142






Forny un motan cu FIV, amarat, dar bland si cuminte – merita o sansa in viata

Despre Forny nu stim prea multe: fie si-a trait toata viata in pericol pe strada, ori a fost al cuiva care l-a abandonat junglei citadine.
A fost gasit pe strada cu blanita murdara si naclaita, cu dureri ingrozitoare in gurita, cu infectie (probabil va ramane fara dintisori). Febra, apatie, tot ce poate fi mai rau. E internat la un cabinet si sub tratament, se simte mult mai bine.
Din pacate, vestea proasta este ca analizele de sange au aratat ca e bolnav de FIV (sistem imunitar slabit), ceea ce explica starea lui.
Ce ne da totusi speranta : Forny este un motan optimist, cu ochisori tandri si vorbaret si bland cu oamenii din jurul lui, de parca ar intelege ca acum toti ii vrem numai si numai binele; mananca bine, isi spala blanita.
Noi i-am promis ca vom face tot ceea ce e omeneste posibil sa ii fie mai bine de acum incolo. Vrem sa speram la minunea de a-i gasi o casuta unde sa fie fericit, iubit si ingrijit.
Deocamdata va ramane la cabinet, sub ingrijire si atentie medicala. Intre timp ii cautam foster sau adoptatori ; cineva cu suflet mare si bun, care sa vada cat de frumos si scump este Forny. Nu poate fi adoptat in casa cu alte pisicute. Cu caini da, deoarece boala nu se transmite la catei. Boala nu se transmite la om.
A fost si castrat
Bucuresti
Contact : 0744 44 06 04 ; georgianaflorescu98@gmail.com







Ofer spre adoptie pisicute din Constanta

Am 5 puiuti de o lunisoara, mananca singuri si fac la litiera!

Nr de telefon:0730420685 Constanta comuna Cumpana!





Adoptie pisicuta Mara

Mara este o pisicuta in varsta de doar 3 luni, care isi doreste foarte tare o casuta a ei, unde sa fie iubita si rasfatata. Abandonata, infometata, murdara, toate astea le-a lasat in urma. Acum este o domnisorica frumoasa foc, a facut baita, a fost deparazitata si a primit si primul vaccin.
Tot ce ii mai lipseste acum este un suflet de om care sa nu o mai abandoneze niciodata. De preferat numai la interior, intrucat ii place la nebunie sa se joace si sa se lafaie pe perne.

Bucuresti

Contact: 0721.602.578 / dana.taras@yahoo.com




Hanna din Bucuresti

Ma numesc Hanna, sunt extraordinar de frumoasa, am cea mai pufoasa si moale blanita si imi place compania oamenilor. Pana acum ceva timp eu traiam intr-o curte, dar intr-o buna zi cineva a vrut sa ma abandoneze in padure. Am fost acuzata ca sunt lenesa, ca nu stiu sa fiu pisicuta si sa vanez soricei si vrabiute, ca nu fac altceva decat sa dorm toata ziua si sa cer oamenilor de mancare.
Acum stau temporar intr-o casa adevarata, unde nu ma cearta nimeni ca nu stiu sa fac nimic, ba din contra, am primit mancare si am fost lasate sa facem ce vrem noi.
Asa am descoperit cat de mult imi place sa dorm pe pernute, sa fiu alintata si mangaiata, sa iubesc oamenii si sa nu mai pot sa traiesc fara iubirea lor. Imi place sa ma joc si sa dorm, dar sa stii ca imi este cam teama de alte pisicute si oricat as incerca nu cred ca imi vor place vreodata, asa ca nu trebuie sa mai ai alte pisicute.
Ar fi bine daca ai stii ce inseamna sa ai grija de o pisicuta asa ca mine, sa imi perii cateodata blanita, care este lunga si se incurca (nu vrei sa stii ca aveam si calti cand traiam la curte).
Sa nu ma certi daca alerg prin casa sau daca tin mortis sa vad ce ai tu in farfurie, sa nu ma gonesti cand vin sa dorm cu tine in pat, caci cateodata nu vreau sa fiu singura. Sa nu ma alungi atunci cand vorbesc cu tine, ci sa ma alinti si sa vorbesti si tu cu mine. Sa ma duci la doctor atunci cand ma imbolnavesc si sa nu ma abandonezi niciodata, dar niciodata. Nu mai vreau sa dorm vreodata pe iarba umeda, sa ma trezesc cu burtica goala si sa nu am ce manca...


Acum am deja 10 luni, sunt deparazitata, sterilizata, FIV/FeLV negativ si vaccinata. 
Voi pleca doar in Bucuresti, pentru ca am mai avut o experienta neplacuta, si doar daca voi putea fi vizitata cateodata.

Contact: 0721.602.578 / dana.taras@yahoo.com


luni, 27 iulie 2015

Hamsteri spre adoptie

Ofer spre adoptie 4 puiuti de hamster pitic, nascuti in data de 07.07.2015. Sunt dragalasi, jucausi, mancaciosi, sociabili, intrucat am fost in preajma lor tot timpul atat eu, cat si alti membrii ai familiei. Imi doresc foarte mult ca aceste sufletele sa isi gaseasca fiecare o familie iubitoare. Ofer si cusca pentru ei.
Pentru cine este interesat, acestea sunt datele mele de contact: Diana Mihalascu, 0729608542, Bucuresti

Catelusa jucausa pentru adoptie

Catelusa am gasit-o in zona Baciului, Cluj Napoca. Cand am gasit-o avea 2 zgarde la gat. Este foarte iubareata. Acum este la firma unde lucrez dar cei din conducere nu o doresc si tot o gonesc dar ea se intoarce printre gratii

Va rog sa ma ajutati.
O sa o sterilizez inainte sa fie adoptata. Voi asigura si cate un sac de mancare(10 kg)  pe luna minim timp de un an.

0733-040 876




duminică, 26 iulie 2015

Ionut, un motanel de desene animate pentru adoptie

Ionut a fost salvat impreuna cu fratiorii lui de pe strada. Are sub 2 luni, dar déjà mananca singurel si stie sa faca la litiera. Este deparazitat extern si intern.
In rest e jucaus si dulce, ca orice pui mic. Il oferim spre adoptie unor iubitori de felinute torcacioase
Exclus curte; cu contract de adoptie
Bucuresti
Contact : 0744440604 ; georgianaflorescu98@gmail.com




marți, 21 iulie 2015

Fratiorul meu a fost adoptat

RITA este puiutul mic care a ramas din mica familie , mama si 2 puiuti care au fost aruncati afara de un stapin cu probleme psihice, mama purtindu-i in gura de colo,olo.
RITA este o fetita frumoasa foc, ochioasa si zburdalnica, jucausa, are 2 luni, a fost deparazitata intern, nu a fost vaccinata deoarece este prea micuta, numai la 3 luni se poate.
Nu dati inapoi ca este fetita, va fi sterilizata si nu vor fi probleme, dupa cum si baieteii trebuie sterilizati, deoarece fac probleme la randul lor.
RITA se gaseste in orasul BREAZA-PRAHOVA, la tel.0730-313019.
Ii va fi asigurat transportul atit in BUCURESTI, cat si in judetele vecine.
Va rugam din suflet, noi mai avem animalute salvate si este extrem de greu financiar.






sâmbătă, 18 iulie 2015

Petrica, motanel portocaliu pentru adoptie

Petrica a fost salvat de pe strada, impreuna cu fratiorii si surioarele sale. Are sub 2 luni, dar deja mananca singurel si stie sa faca la litiera. Este deparazitat extern si intern.
In rest e foarte jucaus, ca orice pui mic si foarte dulce.
Exclus curte ; Cu contract de adoptie
Bucuresti
Contact: 0744 44 06 04 sau georgianaflorescu98@gmail.com





miercuri, 15 iulie 2015

Iepuras

Se ofera spre adoptie un iepuras ,  persoanelor iubitoare de animale care si l-ar dori . Il cheama Tweety si e foarte jucaus

Contact: mayo_ssc@yahoo.com




Donez 2 pui catei

Donez 2 catei nepretentiosi la mancare, obisnuiti cu boabe, paine oase etc, dar foarte foarte jucausi.

Se ofera si spre vanzare pentru pretul de 1 leu, pentru cine nu ii doreste gratis. Daca sunteti interesat/interesata se pot vedea dupa ora 18.00 in timpul saptamanii sau se pot aduce direct la casa noilor stapani (in Bucuresti sau Ilfov)
Telefon contact 0724160805






Marie, fetita tricolora in culori de toamna superbe

Marie a fost salvata impreuna cu fratiorii si surioara ei de pe strada. Are sub 2 luni, dar déjà mananca singurica si stie sa faca la litiera. Este deparazitata extern si in curand va fi deparazitata si intern.
In rest e jucausa si dulce, ca orice pui mic. O oferim spre adoptie unor iubitori de felinute torcacioase
Exclus curte; cu contract de adoptie
Bucuresti
Contact : 0744440604 ; georgianaflorescu98@gmail.com






joi, 9 iulie 2015

Flori si Dori, pisicute

Flori si Dori suntem doua pisicute tare jucause si dragalase. Am fost abandonate intr-o cutie sigilata sub un tufis. Acum suntem in custodie temporara. Avem cam 6-7 saptamani si invatam sa facem la litiera.Toarcem, ne jucam si dormim imbratisate. Suntem deparazitate si nu facem mofturi la mancare. Ne dorim foarte mult un stapan care sa ne iubeasca si sa ne ingrijeasca. Fiind doua surioare , am vrea sa nu fim despartite. Dorim un stapan iubitor care sa ne accepte pe amandoua.
 Suntem din Iasi si va rugam sa sunati la 0748-312015.