joi, 30 iunie 2016

Filip, un motan pacifist si bland isi cauta familie

Filip este un motan frumos din toate punctele de vedere. Din pacate a avut numai ghinioane la viata lui: a ajuns pe strada si, dupa starea in care l-am gasit, credem ca a fost al cuiva, dar a cazut de la etaj. Apoi a fost adoptat, dar abandonat dupa un timp la un cabinet veterinar cu fractura de bazin. Acum se afla in cazare temporara la noi, operat, tratat si refacut. De data aceasta ii cautam o familie care sa-l iubeasca pentru totdeauna pentru ca merita. Filip este deparazitat, vaccinat si castrat. Se intelege excelent cu alte pisici si chiar asa ar fi caminul ideal pentru el: cu oameni iubitori si responsabili si una, doua….sau chiar mai multe pisici, pentru ca doar asa e el cu adevarat fericit.
Exclus curte                                                   
Cu contract de adoptie
Bucuresti
Contact : 0744 44 06 04 ; georgianaflorescu98@gmail.com







duminică, 26 iunie 2016

Rica, un motanas deosebit in cautare de oameni buni

Rica are o personalitate extraordinara, un fel de pisicuta-catelus care se tine dupa tine peste tot prin casa si te asista in tot ce faci…mai putin cand dai cu aspiratorul ca asta nu-i place.
Iar daca te relaxezi la un film sau citind o carte, Rica isi va aduce singurel jucariile in pat sau pe canapea sau oriunde esti tu ca sa se joace langa tine. Cu alte cuvinte: Rica uraste singuratatea. In rest, este un domnisor deja educat la apartament, face la litiera, e deparazitat intern si extren, vaccinat si are un bun obicei de a se spala si a-si curata blanita ca sa fie mereu stralucitoare si curata.
Ii cautam o casuta cu oameni buni care sa-l aprecieze, ca e un pisoias special, sa-l iubeasca si sa-l ingrijeasca pana la adanci batraneti.Este déjà castrat.
Exclus curte
Cu contract de adoptie
Varsta estimata: 1 an si 2 luni
Bucuresti
Contact : 0744 44 06 04 ; georgianaflorescu98@gmail.com






marți, 21 iunie 2016

adoptie pui de pisica - Bucuresti

Dau spre adoptie 2 pui de pisica superbi, fata si baiat, nu sunt frati, au in jur de 2 luni, sunt foarte jucausi si iubitori, caut o familie care sa ii iubeasca si sa aibe grija de ei, ii pot transporta oriunde in Bucuresti, sunt vaccinati si deparazitati. Baiatul este cel roscat cu alb iara fetita este cea neagru cu cenusiu.
Locuiesc in zona metrou Costin Georgian. Ma gasiti acasa dupa ora 18:30.
Contact: tel. 0742917445 sau e-mail alexandru.laita@gmail.com






sâmbătă, 18 iunie 2016

Cleopatra, pisicuta speciala pentru adoptie

Cleopatra este o pisicuta cu toate calitatile din lume : blanda, sociabila, afectuoasa, cu un tors ca un cantecel, pe mai multe tonalitati, pupacioasa si foarte atasata de oameni.
Pe de alta parte tot ea este una dintre cele mai nazdravane si agitate pisicute din toate cele pe care le-am salvat de pe strada. Este jucausa, curioasa, cataratoare si genul care ti se baga in suflet.
Ii caut o familie care sa aiba deja experienta cu pisicutele, sa aiba rabdare cu ea si sa-i suporte toate nazdravaniile. Cu o alta pisicuta in casa ar fi si mai bine, de preferinta motanel pentru ca are personalitate si e posibil cu o alta fetita sa se impace mai greu.
Ea este deja deparazitata intern si extern, sterilizata, vaccinata si complet pregatita pentru viata in apartament.
Adoptia se va face cu carnetel de sanatate si contract de adoptie
Exclus curte
Varsta estimata : 2 ani
Bucuresti
Contact : 0744 44 06 04 ; georgianaflorescu98@gmail.com






sâmbătă, 11 iunie 2016

Pisica cu 3 pui - are nevoie de un camin - Bucuresti

Apelez la oamenii cu inima buna sa ajute o pisica ce abia a fatat 3 pui.
Are nevoie de un camin linistit si iubitor.
Daca aveam posibilitatea ii gazduiam chiar eu, dar mai am 2 pisici si imi este teama sa nu se bata.
Momentan se afla in spalatoria blocului meu dar nu sunt in siguranta. Locatarii se plang ca vor face mizerie si ca ne vom "infesta cu purici".
Eu vreau sa sper ca nu ar fi capabili sa le faca vreun rau...
Cine o poate ajuta, este rugat sa ma contacteze.
Bucuresti
0733244992





Titus, o splendoare de baiat isi cauta casuta permanenta

M-au luat de mic, am stat cu ei mai mult de un an, apoi s-au mutat si proprietarul nu i-a acceptat cu pisici, asa ca m-au dat afara in strada. Am plans si am jelit la scara blocului unde m-au lasat pentru 2 zile si 2 nopti….apoi cineva a venit si m-a luat de acolo si m-a dus la un cabinet veterinar sa fiu deparazitat si castrat.
Acum imi caut casuta, dar una de unde sa nu mai fiu dat afara vreodata si sa fiu iubit si fericit pana la adanci batraneti.
Eu sunt bland si dulce si afectuos si vorbaret si promit sa te iubesc la randul meu foarte tare.
Ma adaptez imediat intr-o noua casa, ma imprietenesc rapid cu toata lumea si ma impac bine cu alte pisicute.
Exclus curte
Cu contract de adoptie
Varsta estimata : 2 ani
Bucuresti
Contact : 0744 44 06 04 ; georgianaflorescu98@gmail.com