marți, 31 ianuarie 2017

Leonardo cel alintacios cauta familie adoptiva - Bucuresti

Leonardo este un motanel tanar (sub 1 an si jumatate) care a dus o viata tare grea pe strazi. Este foarte lipicios: da cu caputul, face cozanacei, toarce, se alinta cu burtica in sus.
Tocmai pentru ca e asa un pisoi minunat, desi am mai multe pisicute ale mele si altele sálvate, carora le caut familii si mi-e tare greu sa am grija de toate, nu am putut sa il mai las pe strada.
Acum e cazat temporar intr-o casa cu alte doua pisicute, dar are nevoie de o casuta a lui.
A fost deparazitat intern si extern, i s-au facut analize de sange si a fost castrat.
Din nefericire la analize a reiesit ca are o boala netratabila numita FIV (scaderea sistemului imunitar, cu risc de a contacta diverse boli, daca ar continua sa duca o viata de strada).
In casa, cu o viata de calitate: caldura, mancarica buna, controale anuale si sustinere pe sistem imunitar, pisicutele cu FIV pot ajunge bine-merci la batranete; mai ales ca el e tanar, arata bine si restul analizelor au iesit bune (deci nu are nevoie de tratament).
Boala este transmisibila doar la pisicute si doar in cazul unei muscaturi si daca se provoaca o rana adanca; nu este periculoasa nici pentru om, nici pentru alte specii.
Si chiar in cazul pisicutelor, exista cazuri in care o pisicuta cu FIV traieste alaturi de una care nu are boala, fara a o trasmite.
Cine il va primi in casa si in suflet va avea un sufletel minunat alaturi si va face un mare bine pentru iubitul Leonardo.
Exclus curte; cu contract de adoptie.                             
Bucuresti
Contact : 0744 44 06 04 ; georgianaflorescu98@gmail.com







vineri, 27 ianuarie 2017

As dori sa adopt pasari: perusi/papagali/canari/nimfe/zebre australiene

As dori sa adopt orice minunata pasare/pasari (perusi/papagali/canari/nimfe/zebre australiene) deoarece avem un cuib dispus să ofere dragoste si căldură minunatelor lui gazde.
Suntem din Brăila însă chiar dacă ar fi de prin împrejurimi, chiar și București, nu ar fi o problema.

Contact: lungusinicoleta@yahoo.com

miercuri, 25 ianuarie 2017

Porcusor de Guineaa

Am un porcusor de 2 ani pe care vreau sa-l donez. 
Pufi, este foarte simpatica, draguta, sociabila, ii place sa te joci cu ea si adora legumele. Este usor de intretinut si necostisitore. 
Cautam o familie care sa o iubeasca tare! 
Noi ne extindem familia si credem ca este mai bine pentru ea intr-o familie noua.

Contact: 0732 731989



miercuri, 18 ianuarie 2017

Ofer spre adoptie pisica - BUZAU

Pisica iubitoare cuminte si jucausa..
din Buzau

Contact: alexa_mna@yahoo.com



Catelus prietenos, din Cluj, cauta pe cineva care sa il adopte

Am gasit un catel pe strada, in Floresti, Cluj, fugea bietul speriat. L-am luat in casa, dar din pacate nu pot sa il tin si caut pe cineva care sa ii ofere un camin.
Este un simpatic si un dragut! :)
Il doreste cineva?

Contact: 0742144788



marți, 17 ianuarie 2017

Catelus adorabil din Bucuresti

Azi-noapte am gasit in coltul strazii intr-o ladita un pui de catelus. Eu nu am posibilitatea de a-l pastra pentru ca voi pleca din tara Miercuri. Aveti cum sa ma ajutati in legatura cu aceasta problema ?
Bucuresti. 0762 036 685 - Mihai