joi, 23 februarie 2017

Licurici - motanel orb, terapeutul desavarsit, pentru adoptie - Bucuresti

Licurici este un motanel de aproximativ 8 luni, care nu mai vede. S-a nascut intr-o curte, a contactat o rinotraheita (raceala), destul de frecventa la puii nascuti pe strada in conditii grele. Netratata, boala a dus la « macinarea » ochisorilor lui si, atunci cand am aflat de cazul lui, deja era prea tarziu sa ii salvam.
Cu toate acestea, Licurici se descurca excelent dupa ce se obisnuieste cu locul ; gaseste foarte rapid bolul cu mancarica J, nu rateaza litiera, se joaca cu toate jucariile pe care le gaseste si e de o veselie si un optimism contagios. De aceea l-am si botezat Licurici: pentru ca lumineaza prin personalitatea lui jucausa si dragalasa, dar lumineaza in intuneric.
Este un pisicut efectiv dependent de atentia si mangaierile omului, toarce puternic si pe mai multe tonalitati imediat ce simte mana de om si, cand ii fac curat, se tine numai dupa mine ca un catelus. De aceea spun ca Licurici este si un terapeut : te vindeca de toate tristetile si supararile.
Impreuna cu doctorul am decis ca operatia la ochisori (curatat si cusut) sa se faca odata cu castrarea, cand va implini varsta de 1 an, pentru a fi anesteziat o singura data.
Adoptia se va face cu contract si carnetel de sanatate
Exclus curte
Bucuresti
Contact : 0744 44 06 04 ; georgianaflorescu98@gmail.com







miercuri, 22 februarie 2017

Mishu din Cluj :)

 Mishu, vulpoiul, si-a cam incheiat ucenicia in haita noastra, asa ca are nevoie de o haita a lui, cu oameni rabdatori si iubitori si cel putin un blanos pe care sa-l sacaie zilnic cu pofta lui de zbenguiala, indoors si outdoors. Din mica salbaticiune care era (justificat, dealtfel, date fiind primele luni de viata petrecute intr-un tarc), a ajuns domnisor manierat – se cere afara, unde odata ajuns, vine la chemare (mai ales daca primeste o recompensa gustoasa), merge in lesa, respecta regulile casei, e sociabil etc. Are 6 luni, 15 kg (talie medie), e vaccinat si deparazitat. Se da in adoptie ulterior unei perioade de proba, de doua saptamani, microcipat si doar in interior, cu obligativitatea sterilizarii, in jurul varstei de un an. 

Telefon: 0742-273913




marți, 14 februarie 2017

Perluta, o doamna eleganta si dulce pentru adoptie - Bucuresti

Rochita neagra, chilotei albi, ochisori verzi fermecatori, asa s-a echipat frumoasa Perluta ca sa va cucereasca!
Este o psicuta dornica de afectiune; torcatoare, jucausa, dar si cuminte si delicata in acealsi timp.
Personalitate calma si calda.
Perluta a stat intr.-o casa mare impreuna cu alte trei pisicute timp de 2 ani si jumatate. Din pacate, din cauza unor probleme de familie, Perluta a ajuns la mine, unde spatiul este mult mai mic si sunt mai multe pisicute foarte tinere, jucause si deloc discrete. Prezenta lor o tensioneaza uneori, mai ales ca sar sa se joace cu ea si o sperie. O casa mult mai potrivita pentru ea ar fi una unde sa fie ori singura pisicuta, ori sa convetuiasca cu inca o pisicuta si atat. In plus, merita sa primeasca mult mai multa atentie, eu avand multe pisicute in grija si timp limitat.
Perluta e educata la litiera si a fost deja sterilizata.
Ea are nevoie de o familie responsabila care sa o iubeasca mult, mult si sa-si ia angajamentul ca iubirea acesta va dura pentru toata viata ei, sa nu mai fie abandonata inca o data.
Exclus curte; cu contract adoptie.
Bucuresti
Contact : 0744 44 06 04 ; georgianaflorescu98@gmail.com






vineri, 10 februarie 2017

Adoptie husky

Vrem sa dam spre adoptie un frumos mascul husky cu varsta cuprinsa intra 3-5 ani, unei familii responsabile care cunoaste rasa foarte bine si care o respecta, cainele este sterilizat, cipat, perfect sanatos, obligat contract adoptie, este exclus tinerea in lant, cusca, tarc, are nevoie de spatiu dar si loc in casa langa stapanul lui.

Mai multe detalii la telefon 0726.377.280



miercuri, 8 februarie 2017

GRAZIE, eleganta si splendoare pentru adoptie - Bucuresti

Draga mea viitoare familie,

Ma numesc Grazie si sunt: afectuoasa, torcacioasa, pupacioasa si cozonacioasa. In acelasi timp, sunt o tigrata focoasa si atunci cand vreau sa ne jucam, apai trebuie oprita giugiuleala si incepe distractia.  Trebuie musai sa te joci cu mine!
Pe cand eram mica si slaba, eram pe strada in pericol. Un om bun m-a gasit si m-a luat in casa….apoi alt om bun mi-a gasit o familie, asa credeam eu…..
Dupa un an si jumatate insa am ajuns inapoi, in aceeasi casa de unde am fost luata.
Aici sunt ingrijita si imi e bine, insa sunt mai multe pisicute si cine are grija de mine acum nu are timp sa imi ofere atata iubire cat as merita….plus ca pisicutele casei nu ma acepta deloc. Sa fiu complet sincera, pe cat iubesc eu oamenii, cu alte pisici nici eu nu prea ma impac.
Chiar daca sunt o pisicuta splendida si deosebita, te rog mult sa te gandesti bine inainte de a trimite cererea sa ma iei acasa. De data aceasta as vrea, indiferent ce se intampla in viata ta, sa fiu alaturi de tine mereu.
Mai aflati despre mine ca sunt o printesa de apartament, educata si pregatita cu toate cele.
Inchei prin a spune ca de abia astept sa fim impreuna si sa ma tii in brate…furr-ever

Cu contract de adoptie
Bucuresti
Contact : 0744 44 06 04 ; georgianaflorescu98@gmail.com






miercuri, 1 februarie 2017

Doi fratiori adorabili

Suntem doi fratiori foarte bine ingrijiti , vaccinati, cu carnetel de sanatate din tatic bichon si mamica pechinez in cautare de familie iubitoare !
🐶🐕❤❤


Tel: 0748-889964



Anunt pentru Bucuresti

Am fost astazi pe la Dragonul Rosu sa cumpar niste marfa si am dat de acesti catelui superbi, erau in partea unde se vinde la bucata, la tarabe, exact pe unde incep tarabele, inghesuiti unul in altul, probabbil ca le mai dau oamenii de mancare dar daca puteti salva vreunul, ii gasiti acolo, eu din pacate n-am avut cum sa-i iau, decat sa le fac o poza.