luni, 20 martie 2017

Acorda o sansa unui animalut nedorit - Prahova

A fost gasita la marginea unei paduri, unde fatase 5 puisori dar care toti erau morti din cauza frigului si nici ea nu mai avea mult de trait. Astepta acolo in frig si nemancata, dar nu-si parasea copiii.
Acum este bine, a fost sterilizata, este o pisicuta frumoasa cu parul lung, in 3 culori si are nevoie sa fie adoptata, noi mai avem pisici salvate si ce este prea mult nu este bine.
Ii asiguram transportul si in judetele vecine si Bucuresti. Pisicuta se gaseste in jud. PRAHOVA.
Este cuminte si foarte, foarte iubitoare.
Contact: 0720313019 
Rita, pisicuta cuminte spre adoptie

Rita este o pisicuta in varsta de aproximativ 1 an si jumatate, iubitoare si cuminte. Este sterilizata, deparazitata intern si extern si educata la litiera.  Am dori sa o dam spre adoptie unor iubitori de animale, ca unic pisoi in casa, pentru ca nu se intelege cu alte pisici.

Contact: antonia.ratis92@gmail.commarți, 14 martie 2017

Jasmine, o bijuterie de pisicuta cauta casuta - Bucuresti

Jasmine este o pisicuta jucausa, afectuoasa, cu rezerve maxime de cozonacei si tors melodios.
Este deparazitata intern si extern, vaccinata, sterilizata si evident o printesa educata la litiera.
Varsta estimata: 1-2 ani.
Ii cautam o familie iubitoare si responsabila care sa o trateze ca pe un membru al familiei, nu mai prejos. Desi se spune ca pisicutele sunt independente si puternice si au 9 vieti, ele sunt niste sufletele care se ataseaza de oamenii lor si de locul unde se obinsuiesc, asa ca te rugam mult sa te gandesti bine inainte de a ne contacta pentru adoptie si sa ne suni daca ii poti oferi lui Jasmine un camin si iubire pentru toata viata ei.
Noi suntem nevoiti sa ii dam in adoptie pentru ca am salvat mai multi de pe strazi si in continuare mai putem salva altii doar daca celor pe care ii avem déjà le gasim adoptatori.
Exclus curte; cu contract de adoptie
Bucuresti
Contact : 0744 44 06 04 ; georgianaflorescu98@gmail.com
anunt adoptie Caramel - Bucuresti

Caramel este un motan de aprox 2-3 ani, salvat de pe strada inainte de gerul din decembrie.
Este un pisoi foarte frumos si cuminte pentru care cautam un adoptator care sa ii accepte personalitatea, sa il alinte si sa il iubeasca cu masura – masura data de Caramel :).
Se da in adoptie numai in Bucuresti, cu contract de adoptie, recomandat fara alte pisici in casa.' 

contact: corina ; tel 0742067888; mail corina.bodnar@gmail.com; Bucuresti 


marți, 7 martie 2017

Yari cel jucaus si frumos foc pentru adoptie

Yari este un motanel delicios, salvat de pe strada si ingrijit de cineva care are mai multe pisicute; toate salvate din conditii grele. De aceea ii cauta lui Yari o familie iubitoare si responsabila, astfel incat sa traiasca fericit pentru 100 de ani pisicesti.
Este atasat de oameni si foarte prietenos cu alte pisicute, de care e atras ca un magnetel.
Exclus curte, cu contract de adoptie si carnetel de sanatate.
Varsta estimata : 3-4 luni
Bucuresti
Contact : georgianaflorescu98@gmail.com


miercuri, 1 martie 2017

BAMBY are nevoie de ajutor - PRAHOVA

BAMBY este un caine special, care are mare nevoie de o familie si o casa cu curte unde sa traiasca fara spaima de a fi luat de hingheri. A fost crescut de mic la noi la bloc, acum are cam 8 ani si fiecare zi din viata lui si a noastra este un calvar -hingherii. A fost luat de hingheri de 4 ori si noi l-am salvat platind de fiecare data 150 lei, dar asta nu mai este o solutie pentru nimeni. El sta inchis intr-o boxa la subsol de seara pana a doua zi dupa ora 15, in intuneric si frig, nu are loc sa miste sa se mai incalzeasca. Va anchiloza din lipsa de miscare si frig si va orbi  stand aproape 20 ore in intuneric. Are alaturi o pisica care nu se desparte de el.
Este un caine frumos care iubeste mult copiii. Este sterilizat. Cine poate sa-l ajute in anii pe care ii mai are de trait, sa-i dea o sansa sa traiasca in conditii bune si sa se bucure de viata, ne poate suna la 0720313019 BREAZA-PRAHOVA
VLADUT delicat si timid pentru adoptie - Bucuresti

Pe Vladut l-am gasit asta-vara intins pe asfalt, pe o alee din spatele blocului meu. Era incapabil sa se mai ridice sa se fereasca de masini sau alte pericole.
Era o mana de pisoi, slab mort si mancat de purici. L-am dus la un cabinet veterinar unde a beneficiat de tratament de lux : perfuzie, transfuzie de sange de la un motan salvat tot de pe strada de oamenii inimosi de la cabinet. Cu hrana buna si continuarea tratamentului, s-a pus rapid pe picioare.
Acum este sanatos, jucaus, foarte amuzant si dulce, educat la litiera si obisnuit cu viata in apartament.
Este timid si speriat inca de oamenii noi, dar fara urma de agresivitate. Se intelege de minune cu celalalte pisicute ale casei, cu care s-ar juca non-stop.
Are aproximativ 10 luni.
El este deja deparazitat intern si extern si vaccinat.
Ii cautam o familie adoptiva, noi avand multi altii si ai nostri si salvati de pe strada. Are nevoie de putina rabdare sa se adapteze intr-un loc nou si de oameni cu timp sa se joace cu el.
Inca o pisicuta in casa e un plus, deoarece l-ar ajuta sa se adapteze mai repede.
Exclus curte; cu contract adoptie si doar in Bucuresti
Contact : 0744 44 06 04 ; georgianaflorescu98@gmail.com