joi, 28 februarie 2013

este deosebita

A aparut acum citeva luni  intr-o luna de toamna rece impreuna cu 8 ghemotoace care abia isi tirau burticile pe pamintul umed.Asta este povestea ei,a acestei mamici curajoase care isi apara puiutii cu multa dirzenie,asa cum isi apara puii toate aceste animale aruncate pe drumuri.
Arata ca un caine ingrijit,avea o curea la git,dar probabil acei stapini iresponsabili si fara nici un pic de mila cand au vazut ca familia s-a marit a considerat ca solutia ar fi?aruncatul afara,probabil a fost adusa cu o masinaCatelusii si-au gasit casute ,erau tare frumosi iar acum a venit randul mamei.
Si mama este tare frumoasa,tere inteligenta,da labuta,are un latrat frumos,rasunator,este potrivita pentru o prorietete mare.Ii place sa alerge aproape toata noaptea inconjurand tot cea ce pazeste.
Este foarte blinda si cuminte,este obismuita si cu pisicile si ce este mai important a fost  STERILIZATA sa nu maoi treaca  prin ce a trait.
A fost  vazuta de un dr. vet. care a spus ca a fost prima nastere deci ar avea cam 1-2 ani si este un metis de ciobanesc german negru.



Noi nu i-am pus un nume special ,ii zicem FETITA,dar numai daca iti aude vocea reactioneaza.

Fetita se afla in orasul Breaza , jud. Prahova ,tel 0730313019.
Asiguram transportul dar numai unor persoane serioase,care iubesc animalele.