duminică, 3 februarie 2013

luati-ne acasa

SONIA,este o pisicuta tare frumoasa si afectuoasa,tricolora care a fost abandonata pe DN1zona Baicoi, in toamna anului trecut.
Era tare speriata de sutele de masini care treceau inmare viteza,nu am putut trece mai departe,stiam ce sfirsit tragic ar fi avut in plin camp si cu o autostrada aglomerata.S-a lasat prinsa f. greu deoarece era speriata.
Acum Sonia este o domnisorica tare dragalasa,am asteptat sa implineasca  virsta optima pentru a fi sterilizata.Are cam 8 luni,este sterilizata si are nevoie de o casuta si stapini iubitori de pisici;traieste intr-o familie mai mare,este obisnuita cu cainii si toleranta cu alte pisici.
Traieste la curte si asa va fi recomandabil ptr.ea,ii place sa se plimbe in aer liber.
Asiguram transportul la distante rezonabile si in jud. vecine,rugam seriozitate,noi am iubit-o si ne dorim o familie serioasa si iubitoare.Sonia se afla in jud.Prahova-oras Breaza.
tel.0730313019  

SAMIRA,este o catelusa ,a avut 7 fratiori,a fost abandonata inpreuna cu mama ei un ciobanesc german negru si cei 7 fratiori.Toti au disparut,nu se stie cum,dar Samira a avut mai mult noroc si a ajuns si ea in familia noastra de animalute toate foste abandonate.Se bucura de dragostea noastra dar are nevoie de o casuta si stapini iubitori,noi ne descurcam greu cu atitea animalute 
.Este o catelusa de culoare neagra cam de 4-5 luni,de talie ar cam fi medie spre mare,f. vioaie si care de acum isi apara micuta proprietate cu multa inversunare.
Acum este micuta dar oricind vom dori sa achitam operatia de sterilizare cand va avea varsta corespunzatoare.Nu am dori ca aceasta catelusa sa ajunga la cineva care nu a auzit de sterilizare si nici nu accepta,ca apoi si puii ei sa aibe acelasi destin.
Dorim o familie resposabila si serioasa.Asiguram transportul si im alte judete limitrofe.SAMIRA,se afla in PRAHOVA.
TEL.0730313019