miercuri, 10 iulie 2013

Anunt adoptie pisoi

Pe data de 22 iunie 2013 pisica noastra (Tigruta) a nascut 7 puisori, 5 pisici si 2 motani. Initial au stat in garaj, insa apoi i-am mutat in casa pentru a avea mai bine grija de ei. Fiind asa de multi la o pisica, a trebuit s-o ajutam pe mama cu hranirea puiilor. Pe langa laptele matern, i-am hranit cu lapte praf special pentru pui de pisica. 
Vom oferi 5 pisoi spre adoptie, 4 fetite si 1 motan. Daca doriti un pui de-al nostru, vi-l putem pastra pana la varsta de 10 saptamani pentru a beneficia de laptele mamei cat mai mult posibil. Daca nu doriti acest lucru, vi-l putem da acasa, caci ei stiu sa faca la litiera, se spala singuri si mananca mancare solida. Sunt foarte jucausi si iubitori, si, de asemenea, frumosi. Au niste trasaturi cu adevarat deosebite. Noi ii indragim foarte mult, insa nu-i putem tine pe toti, doar 2. Vrem sa le gasim stapani iubitori. Ne-ar placea daca i-am putea da cate doi, caci ar face fata mai usor noului mediu, insa daca nu este posibil, nu este nicio problema.

Ne puteti contacta la numarul 0733063630 (dna. Ţîmpu Claudia) sau 0749087887 (dra. Ţîmpu Iustina). E-mail: iustina.timpu20@yahoo.com
Brasov