sâmbătă, 10 mai 2014

Catelusa spre adoptie, Cluj-Napoca

Catelusa din poze a fost gasita in 15.10.2013 in Faget, cam la 500 m de restaurantul "Sfantul Ion", langa Cluj. Am intrebat la casele din zona si pe clientii pensiunii noaste care locuiesc in Faget dar nimeni nu stie nimic despre ea. In concluzie, suntem convinsi ca a fost abandonata :( si acum este disponibila pentru adoptie.
Mura ( asa cum am botezat-o noi ) este foarte cuminte, ascultatoare , putin timida ( la primul contact cu o persoana / caine necunoscut ) nu latra mai deloc ,pupacioasa si lipicioasa ca un boxer ( cine are stie ce zic :)), nu isi face nevoile in interior, ii plac foarte mult copii ,adultii si alti caini, e putin tematoare pana ii cunoaste dar apoi devine jucausa. Este obisnuita in masina, cand a fost gasita cum a deschis sotul meu usa cum a si sarit inauntru :). Este de talie medie, maxim 20 kg si are in jur de 1 an.
Se da cu numai cu contract de adoptie, numai persoanelor care sunt dispuse sa o tina in casa/ apartament deoarece este foarte friguroasa plus posibilitatea de a fi vazuta periodic. Este vaccinata, deparazitata, sterilizata . Locatia : Cluj Napoca
Pentru informatii suplimentare va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0743099775.