joi, 2 octombrie 2014

Ingerul pazitor de pe umarul meu drept

Timp de 2 luni, aproximativ, am primit cu drag vizitele “interesate”:) ale unei matze de nici un an in curtea casei in care locuim. O pisicuta calda, afectuoasa, foarte sociabila si vorbareata, atat de placuta, ca in foarte scurt timp Mitzy, caci asa i-am spus, a primit propriul bol de mancare.
Pe masura ce trecea timpul, am constat mirati ca Mitzy este gestanta… nu ne asteptam sa fie asa, pentru ca este de talie micuta si usoara ca un fulg… una dintre cauzele pentru complicatiile aparute atunci cand i-a venit sorocul. Pentru ca Mitzy s-a “gandit” sa fete atunci cand noi eram plecati. Cand ne-am intors, unul dintre cei trei puiuti pe care ii purta in burtica, ramasese blocat pe canalul de nastere si murise sufocat. Ar fi murit si Mitzy din cauza infectiei, ca si celalalt pui care se afla inca in interior, daca n-ar fi fost dusa de urgenta la medic. Asadar am cautat ajutorul dnei doctor de la Bernie Vet care si-a sacrificat seara de duminica venind de urgenta la cabinet. Operatia de cezariana l-a salvat pe cel de-al treilea puisor pe care doamna doctor, la botezat Eros in amintirea cainelui de care se despartise la acea data, cu ceva timp in urma.
Astazi ii gazduim pe cei doi nazdaravani si pe minunata lor  mamica, in camera de serviciu a casei in care locuim, neputand sa-I tinem in apartament unde avem alte trei pisici adulte, toate gasite in diferite situatii si salvate de-a lungul timpului. Anotimpul calduros si bunavointa proprietarului casei in care stam si care a incuvintat adapostirea piticilor in camera de serviciu, se apropie de sfarsit.
                Cautam camine iubitoare, oameni responsabili, pentru fiecare dintre ele - o fetita colorata si vesela, un baietel negru aducator de noroc (vorbim in cunostinta de cauza, noi avem asa un talisman in casa!) si o mamica calda si foarte iubitoare de oameni.
Ps. Mitzy are aproximativ un an si este castrata, iar Eros si Proti au o luna si jumatate. Toate trei folosesc litiera.


Contact:
Adrian Lazar
Localitatea Bucuresti
Tel: 0734 137 130