marți, 9 iunie 2015

Heidi, pisicuta cu blanita semi-lunga!

Heidi este o printesa tigrata cu blanita lunga si cu cizmulite imblanite. Este o fetita energica, ii place sa alerge si sa se joace si este o mancacioasa care adora pliculetele cu mancarica umeda. Este mai curioasa de felul ei si pana nu incearca ea fiecare coltisor din casa, nu se lasa. Heidi va pleca doar intr-o casuta unde va fi acceptata cu toata energia ei si unde nu va fi certata ca este pisicuta si ca ii place „actiunea”.
Heidi a fost nascuta si a crescut intr-o curte, dar acum ea a devenit o printesa care adora sa doarma pe pernute si sa fie alintata. Ii place sa manance si sa se joace si nu duce dorul zilelor cand dormea pe iarba umeda.
Are 8 luni, desi nu pare, fiind micuta si necesita un pic de atentie suplimentara, datorita blanitei care este lunga si care trebuie periata (atunci cand am gasit-o chiar avea calti in blanita).
A fost deparazitata, testata FIV/FeLV (negativ), vaccinata si sterilizata.
Povestea fiind spusa, daca vreunul dintre voi crede ca ii poate oferi o viata de printesa, asa cum merita, dati un semn si veti avea un companion pe viata!
Printesa va pleca doar in Bucuresti.

Contact: 0721.602.578 / dana.taras@yahoo.com