miercuri, 29 iulie 2015

Forny un motan cu FIV, amarat, dar bland si cuminte – merita o sansa in viata

Despre Forny nu stim prea multe: fie si-a trait toata viata in pericol pe strada, ori a fost al cuiva care l-a abandonat junglei citadine.
A fost gasit pe strada cu blanita murdara si naclaita, cu dureri ingrozitoare in gurita, cu infectie (probabil va ramane fara dintisori). Febra, apatie, tot ce poate fi mai rau. E internat la un cabinet si sub tratament, se simte mult mai bine.
Din pacate, vestea proasta este ca analizele de sange au aratat ca e bolnav de FIV (sistem imunitar slabit), ceea ce explica starea lui.
Ce ne da totusi speranta : Forny este un motan optimist, cu ochisori tandri si vorbaret si bland cu oamenii din jurul lui, de parca ar intelege ca acum toti ii vrem numai si numai binele; mananca bine, isi spala blanita.
Noi i-am promis ca vom face tot ceea ce e omeneste posibil sa ii fie mai bine de acum incolo. Vrem sa speram la minunea de a-i gasi o casuta unde sa fie fericit, iubit si ingrijit.
Deocamdata va ramane la cabinet, sub ingrijire si atentie medicala. Intre timp ii cautam foster sau adoptatori ; cineva cu suflet mare si bun, care sa vada cat de frumos si scump este Forny. Nu poate fi adoptat in casa cu alte pisicute. Cu caini da, deoarece boala nu se transmite la catei. Boala nu se transmite la om.
A fost si castrat
Bucuresti
Contact : 0744 44 06 04 ; georgianaflorescu98@gmail.com