marți, 8 decembrie 2015

Filip, un motan pacifist si bland isi cauta familie

Pe Filip l-a gasit pe strada o doamna cu suflet bun. Avea o labuta din fata lovita si sange pe urechiuse. Banuim ca a fost al cuiva, dar s-a pierdut sau a fost izgonit la un moment dat.  Fiind un motan extrem de bland, care n-a stiut sa se fereasca nici de masini, nici de alte animalute, probabil ca a fost lovit si batut si de aici toate ranile lui.
A fost internat intr-o clinica si tratat.
O perioada am crezut ca norocul ii va surade pentru ca cineva l-a luat acasa, spunand ca va avea grija de el. N-a fost asa, n-am mai primit vesti despre el, ca, dupa cateva luni sa-l gasim intamplator la un alt cabinet veterinar.
Acum este cazat intr-o camaruta cu alte 2 pisici, pisici dominante si decise sa nu primeasca un al treilea pisic pe “domeniul” lor. Filip a reactionat intr-un mod atat de pacifist si bland si non-agresiv, ca a reusit in mai putin de o saptamana sa fie acceptat cu drag de cei doi teritorialisti….
Atunci cand l-am dus la randul nostru la un cabinet veterinar pentru control, scotea labuta prin transportor sa se joace cu cateii aflati in sala de asteptare.
Principala calitate a acestui suflet bun este deci iubirea si intelegerea fata de orice fiinta vie, fie ca e o alta pisicuta, un catel bland cu pisicile si cred, cred eu ca nu ar face rau nici macar unei vrabiute….
Filip este sansa cuiva care are deja o pisica, isi doreste inca una, dar nu are siguranta ca cele doua se vor impaca. Va garantez ca Filip, motanul pacifist, se va adapta si va cuceri inima oricarei alte pisici.
Acum, sa nu uit sa precizez ca Filip este totusi un caz special; nu stim in ce imprejurare a fost lovit de o masina sau a cazut de la etaj si are si bazinul fracturat. Desi din nou ni s-a spus ca a fost operat si s-a facut ce se putea pentru el, radiografia a dovedit ca nu e adevarat, A fost lasat in plata Domnului, iar acum este prea tarziu pentru a-l mai opera. El schioapata cu o labuta din spate, insa nu are dureri si e fericit. De la o viroza mai veche, are si un ochisor cu o pata pe el. Vede cu ambii ochi si nimic din cele ce i s-au intamplat nu-l impiedica sa fie vesel, jucaus, afectuos cu oamenii.
Desi nu exagereaza totusi cu joaca, el fiind un motan calm, echilibrat, inclinat mai mult sa se intinda alaturi de omul drag si sa toarca rasfatat.
Dorim sa-i gasim o familie cu oameni buni si calmi si calzi, care sa-l iubeasca, sa-l protejeze de rele si unde sa traiasca fericit pana la adanci batraneti. Cu un alt animalut in casa ar fi ideal. Filip este deja castrat si pregatit pentru viata la apartament.
Exclus curte
Cu contract de adoptie
Bucuresti
Contact : 0744 44 06 04 ; georgianaflorescu98@gmail.com