miercuri, 16 martie 2016

Nelutu, motan pufos si dulce pentru adoptie

La prima vedere, Nelutu este un motan extrem, extrem de sperios si timid.
Prima oara cand l-am adus la noi, cateva zile a trebuit sa ne prefacem ca nici nu-l vedem, ca altfel se ascundea sub pat sau sub canapea si nu mai iesea de acolo.
Apoi, incet-incet, cu rabdare, afectiune si cateva recompense, a capatat incredere in noi.
Acum e la fel de sperios fata de oamenii noi, dar, urmeaza exact aceeasi secventa : fuge, se ascunde, dar dupa ce capata incredere, devine de « plastilina », te lasa sa-l mangai, se alinta si toarce barbateste.
Nu e de mirare insa ca e asa; primele 6 luni din viata el si le-a petrecut pe strada si a avut parte doar de lucruri rele.
Atunci cand l-am gasit eu avea o labuta din fata fracturata. A fost deja operat si s-a refacut complet, dat fiind ca e tanar si puternic. De la o viroza mai veche are si un ochisor cu defect. Vede cu el, dar e chestiune mai mult de aspect; arata un pic incetosat si din cand in cand mai lacrimeaza. Nu e o boala, ci doar o sensibilitate pe fond emotiv.
Nelutu are nevoie de o casuta cu oameni iubitori, cu experienta si rabdare, care sa-i dea timp sa capete incredere. Cand se va destinde complet, va fi unul dintre cei mai minunati pisicuti. In rest este total adaptat vietii in apartament si stie sa faca la litiera.
Se intelege cu alte pisici (mai putin motani necastrati) si este sterilizat.
Se ofera in adoptie cu carnetel de sanatate si contract de adoptie. Exclus curte.
Nelutu are aproximativ 1 an si 7 luni.
Bucuresti
Contact: 0744 44 06 04 sau georgianaflorescu98@gmail.com