luni, 29 mai 2017

Licurici - motanel orb, terapeutul desavarsit, pentru adoptie

Licurici este un motanel de aproximativ 10 luni, care nu mai vede. S-a nascut intr-o curte, a contactat o rinotraheita (raceala), destul de frecventa la puii nascuti pe strada in conditii grele. Netratata, boala a dus la « macinarea » ochisorilor lui si, atunci cand am aflat de cazul lui, deja era prea tarziu sa ii salvam.

Cu toate acestea, Licurici se descurca excelent dupa ce se obisnuieste cu locul ; gaseste foarte rapid bolul cu mancarica, nu rateaza litiera, se joaca cu toate jucariile pe care le gaseste si e de o veselie si un optimism contagios. De aceea l-am si botezat Licurici: pentru ca lumineaza prin personalitatea lui jucausa si dragalasa, dar lumineaza in intuneric.
Este un pisicut efectiv dependent de atentia si mangaierile omului, toarce puternic si pe mai multe tonalitati imediat ce simte mana de om si, cand ii fac curat, se tine numai dupa mine ca un catelus. De aceea spun ca Licurici este si un terapeut : te vindeca de toate tristetile si supararile.

Impreuna cu doctorul am decis ca operatia la ochisori (curatat si cusut) sa se faca odata cu castrarea, cand va implini varsta de 1 an, pentru a fi anesteziat o singura data.

Adoptia se va face cu contract si carnetel de sanatate. Se intelege foarte bine cu alti pisicuti.
Exclus curte
Bucuresti
Contact : 0744 44 06 04 ; georgianaflorescu98@gmail.com