miercuri, 3 mai 2017

Leonardo cel alintacios cauta familie adoptiva

Leonardo este un motanel tanar (sub 1 an si jumatate) care a dus o viata tare grea pe strazi. Este foarte lipicios: da cu caputul, face cozanacei, toarce, se alinta cu burtica in sus.
Tocmai pentru ca e asa un pisoi minunat, desi am mai multe pisicute ale mele si altele salvate, carora le caut familii, nu am putut sa il mai las pe strada.
Acum e cazat temporar intr-o casa cu alte doua pisicute, dar are nevoie de o casuta a lui.
A fost deparazitat intern si extern, i s-au facut analize de sange si a fost castrat.
Din nefericire la analize a reiesit ca are o boala netratabila numita FIV (scaderea sistemului imunitar, cu risc de a contacta diverse boli, daca ar continua sa duca o viata de strada).
In casa, cu o viata de calitate: caldura, mancarica buna, controale anuale si sustinere pe sistem imunitar, pisicutele cu FIV pot ajunge bine-merci la batranete; mai ales ca el e tanar, arata bine si restul analizelor au iesit bune (deci nu are nevoie de tratament).
Boala este transmisibila doar la pisicute si doar in cazul unei muscaturi si daca se provoaca o rana adanca; nu este periculoasa nici pentru om, nici pentru alte specii.
Si chiar in cazul pisicutelor, exista cazuri in care o pisicuta cu FIV traieste alaturi de una care nu are boala, fara a o trasmite.
Cine il va primi in casa si in suflet va avea un sufletel minunat alaturi si va face un mare bine pentru iubitul Leonardo.
Exclus curte; cu contract de adoptie.
Bucuresti
Contact : 0744 44 06 04 ; georgianaflorescu98@gmail.com